Antena Căutare

Doina Scutea, decanul Baroului Alba, a fost retinuta pentru complicitate la infractiuni economice

Doina Scutea, decanul Baroului Alba, a fost retinuta de procurorii anticoruptie pentru ca ar fi ajutat un om de afaceri sa comita infractiuni economice. Procurorii au propus arestarea ei, dar judecatorii au decis ca aceasta masura nu este necesara.


Prejudiciul cauzat astfel se ridica la doua milioane de euro, avansul achitat pentru cladirea care urma sa fie vanduta cu 10 milioane de euro.

Procurorii anticoruptie o acuza pe Doinea Scutea de complicitate la inselaciune si au cerut arestarea preventiva pentru 29 de zile. Magistratii Curtii de Apel au decis insa, ca masura nu este necesara.

In acest dosar, Tamas Dorel Cristian este acuzat de falsuri, delapidare, inselaciune, spalare de bani iar pe numele lui a fost emis luna trecut un mandat international de arestare.

Doina Scutea care l-a mai reprezentat pe Dorel Tamas in numeroase procese, a mai fost arestata preventiv in noiembrie anul trecut intr-un alt dosar, pentru participare la un grup infractional.

Primul dosar in care este inculpata avocata Doina Scutea se judeca in prezent la Curtea de Apel Targu Mures.

sursa:Antena3

Producatorii agricoli: Alimentele se vor scumpi cu 3-5 % in perioada urmatoare... Genica Boierica, "smecherul" care a lovit un infirm pe trecere si a fugit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x