Antena Căutare

Doina Scutea, decanul Baroului din Alba, retinuta pentru trafic de influenta si luare de mita

Doina Scutea, decanul Baroului din Alba, a fost retinuta, vineri, pentru 24 de ore, fiind anchetata intr-un dosar de trafic de influenta, dare si luare de mita.


Radu Bogdan si Claudiu Vulpe, zis "Fox", ar fi fost colegi in cadrul SIE, sustin sursele citate, care precizeaza ca acest caz este extrem de complex, fiind vorba despre infractiuni precum trafic de influenta, luare si dare de mita.

Stefan Anghel Bogin este acuzat ca ar fi incercat sa intervina, prin omul de afaceri Alexandu Duca, pentru a i se solutiona favorabil un proces care se judeca la Curtea de Apel Alba Iulia si in care un alt fost director al DGFP Alba, Maria Iacob, a contestat schimbarea sa din functie si inlocuirea cu Stefan Anghel Bogin.

Bogin ar fi urmat sa ii faciliteze in schimb omului de afaceri compensarea unor sume de bani intre firmele acestuia si DGFP Alba.

De asemenea, Alexandru Duca este acuzat si ca ar fi intervenit pe langa Radu Bogdan, functionar in cadrul Ministerului Economiei, pentru castigarea unui proiect european de catre o firma de constructii din Alba, patronata de un cetatean italian. Duca ar fi fost intermediar in acest caz impreuna cu Claudiu Vulpe, cel de-al patrulea invinuit in acest dosar. Radu Bogdan ar fi primit, potrivit surselor citate, aproximativ 40.000 de lei mita.

Procurorii DNA au inaintat, vineri dimineata, propuneri de arestare preventiva a celor cinci persoane retinute in acest dosar de coruptie.


SPECIAL: Andrei Paunescu - Scrisoare deschisa catre "cel ce repara Pamantul"... Tentativa de jaf in Capitala. Patru barbati au incercat sa sparga un bancomat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x