Antena Căutare

Doliu in casa in care a copilarit Denisa Raducu. Panza neagra baga spaima in trecatori

Denisa Raducu este supravegheata non stop de cand a aflat de boala teribila de care sufera. Mama ei a venit in Bucuresti pentru a se asigura ca tratamentul este urmat cu strictete si pentru a-si incuraja copilul care trece prin clipe de cosmar.

Doamna Geta locuieste la Valcea, alaturi de mama ei, in casa parinteasca. Pentru ca in ultimul timp problemele nu le mai dau pace, nimeni nu s-a mai preocupat de aceasta locuinta.

Toti cei care trec prin zona sunt infrocosati de faptul ca la usa casei se afla arborat un steag negru. Motivul este unul cat se poate de obisnuit in partea locului. In urma cu doi ani, bunicul Denisei Raducu a decedat si de atunci a ramas doliul la casa.

Artista trece prin momente cumplite după ce a aflat că este bolnavă, iar starea ei de sănătate se înrăutăţeşte pe zi ce trece

Casa pare ca sta sa se prabuseasca, iar langa ea zace in ruina vila pe care Denisa a vrut sa si-o construiasca aici.

Citeste continuarea AICI

UPDATE: O femeie rănită a fost preluată de elicopterul SMURD, / Mai multe persoane au fost rănite, după ce telecabina de... Primul ajutor, predat obligatoriu, în şcoli. Câteva manevre simple pot salva o viaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x