Antena Căutare

Doliu în lumea teatrului românesc! Actorul Dan Corneliu Borcia a murit

Duminică dimineaţa, după o lungă suferinţă cu o boală incurabilă, actorul Dan Corneliu Borcia a decedat. Acesta avea 71 de ani.

Doliu în lumea teatrului românesc! Actorul Dan Corneliu Borcia a murit Galerie
Actorul Dan Corneliu Borcia a murit

Duminică dimineaţa, după o lungă suferinţă cu o boală incurabilă, actorul Dan Corneliu Borcia a decedat. Acesta avea 71 de ani.

Timp de patru decenii, acesta a jucat pe scena Teatrului pentru Tineret din Piatra Neamț, dar a avut colaborări şi cu "Bulandra", "Nottara" şi "Teatrul Mic". De asemenea, este fondatorul Teatrului 'Pi Buni'.

În urmă cu două săptămâni, Dan Corneliu Borcia a suferit o intervenţie chirurgicală la Spitalul Municipal Roman, după care a fost transferat la o clinică din Iași, potrivit agerpres.ro.

De-a lungul carierei, a jucat în peste 50 de spectacole pe scena nemţeană, în spectacole precum “Tristan şi Isolda”, “Noaptea încurcăturilor”, “Omul cel bun din Sâciuan”, “Harap Alb”, “Proştii sub clar de lună”, “Pescăruşul”, "Antigona" şi "Avarul".

Clipe emoţionante! Supravieţuitorii tragediei din Apuseni s-au întors la locul accidentului... Suceava: Sute de armeni au urcat în genunchi până la mănăstirea Hagigadar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x