Antena Căutare

Doliu în România! Un mare producător TV s-a stins din viață după o lungă suferință! Horia Brenciu a făcut anunțul: ”Dragule, stai liniștit...”

Daniel Pitei, producător al multor emisiuni de succes, între care ”Burlacul” și ”Insula Iubirii”, s-a stins din viață la câteva luni de zile de când a fost diagnosticat cu o  tumoră malignă a osului și măduvei osoase. Bărbatul a avut o banală durere de spate și picior, crezând că vine de la o hernie de disc, însă după șase luni s-a dovedit a fi o boală letală. 

Daniel Pitei, producător al multor emisiuni de succes, între care ”Burlacul” și ”Insula Iubirii”, s-a stins din viață la câteva luni de zile de când a fost diagnosticat cu o tumoră malignă a osului și măduvei osoase. Bărbatul a avut o banală durere de spate și picior, crezând că vine de la o hernie de disc, însă după șase luni s-a dovedit a fi o boală letală.

Anunțul privind trecerea în neființă a fost făcut de Horia Brenciu, juratul de la ”X Factor”.

”Suplu, cu ochi albaștri și cu părul ușor ondulat, Daniel Pitei aducea mai mult a JF Kennedy decât a cetățean al urbei noastre. Cred că și asta a contribuit la intrarea lui în televiziune, în anii '90. Ne-am cunoscut în TVR. Intrase și el în echipa Jocuri și Concursuri, păstorită de Doru Dumitrescu. Eu debutasem deja cu Robingo, iar el, prin '95, filmase primele emisiuni, că prim prezentator al formatului "Roată Norocului". Timp de câțiva ani am lucrat împreună, zi de zi, în aceeași redacție, la emisiuni diferite. Zâmbea mereu și era un sprijin necondiționat pentru toți colegii lui. Cu câteva lui în urmă, ne-am văzut printr-un studio, la Antena1. Nu mi-a spus nimic de boală... Ne-am îmbrățișat și ne-am propus să ne revedem cu vechea noastră gașcă, împrăștiată acum în toate direcțiile, pe la radiouri sau pe la alte televizuni, să mai depănăm amintiri... Din păcate, Daniel n-o să mai poată ajunge la sindrofie. Dragule, stai liniștit, o să te bârfim și pe ține. Dumnezeu să te odihnească. ”, a scris Horia Brenciu.

În urmă cu câteva luni de zile, Mirela Vaida şi colegii ei au sărit în ajutorul colegului încercat greu de soartă şi a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale în care a povestit despre drama lui Daniel Pitei.

"Lumea showbiz-ului te învață, de multe ori, să vinzi iluzii și rețete ale fericirii, ambalate în decoruri de televiziune grandioase, luminoase, pline de zâmbete și feţe abundent și strident machiate!! În spatele camerelor de filmat, dramele sunt aceleași. Astăzi, un coleg de breaslă are nevoie de ajutor!! Daniel Pitei, producător TV al multor emisiuni de succes (Iartă-mă, Burlacul, Insulă Iubirii), se zbate între viață și moarte! Metastaze multiple la inimă și plămân!! Colegi de redacție și vedete s-au mobilizat imediat!", scria atunci Mirela Vaida.

E oficial! Cum vor fi recuperate zilele de 24 și 31 decembrie, ce au fost declarate nelucrătoare! Anunțul făcut de autor... Mărturisirile sfâșietoare ale fratelui lui Daniel Pitei! Care era cea mai mare dorință a producătorului TV: ”Voia să aju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x