Antena Căutare

Dolj: Două femei şi un copil au fost răniţi, după ce o maşină a lovit un microbuz care transporta deţinute

Două femei şi un copil au fost răniţi joi dimineaţă, într-un accident rutier, după ce un autoturism a intrat într-un microbuz, în care se aflau mai multe deţinute.

Două femei şi un copil au fost răniţi joi dimineaţă, într-un accident rutier, după ce un autoturism a intrat într-un microbuz, în care se aflau mai multe deţinute.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, joi dimineaţă, conducătorul unui autoturism, care circula pe DN 65, dinspre Balş spre Craiova, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus, in care se aflau mai multe deţinute.

La spital au fost transportate cu ambulanţa trei persoane, două femei şi un copil de aproximativ opt ani. O femeie şi copilul se aflau în autoturism, iar cealaltă victimă era din microbuz..

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Deţinutele sunt de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Sursa : news.ro

O dubă ce transporta 17 deținute de la Penitenciarul Craiova, implicată într-un accident rutier. Care este starea victim... Rezultate Loto 6/49 din 12 septembrie 2019: Numere câștigătoare, extrase joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x