Căutare Live

Dolj: Elevi intoxicaţi la şcoala din Daneţi. Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie

Autorităţile din Dolj au declanşat miercuri, Planul Roşu de Intervenţie după ce mai mulţi elevi de la şcoala din comuna Daneţi s-au intoxicat cu substanţe de dezinsecţie, iar 17 dintre ei au fost duşi la dispensarul din sat şi sunt evaluaţi din punct de vedere medical, ei fiind conştienţi şi cooperanţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, după ce au fost anunţate despre faptul că mai mulţi elevi au fost intoxicaţi cu substanţe de dezinsecţie la şcoala din comuna Daneţi, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale şi ambulanţe. Sursa citată spune că ar fi vorba de 17 elevi, care au fost duşi şa dispensarul din localitate, unde sunt evaluaţi şi, în un funcţie de decizia cadrelor medicale, vor fi transportaţi la spitale din Craiova. Toţi copiii sunt conştienţi şi cooperanţi, au precizat reprezentanţii ISU Dolj. După primele informaţii, pompierii au constatat că la şcoală a fost făcută curăţenie, fiind folosite substanţe de curăţare, specialiştii urmând să le identifice, cu ajutorul aparaturii din dotare.

Sursa : news.ro

Proiectele imobiliare din zona Obor, blocate. S-a cerut insolvenţa dezvoltatorului... Incendiu puternic pe o stradă din Craiova. Patru maşini au ars...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x