Antena Căutare

Dolj: Incendiu la o fabrica de zahar. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la o hala din incinta unei fabrici de zahar din localitatea Podari, judetul Dolj. Pompierii au intervenit si au stins focul

Incendiul a izbucnit de dimineata si a fost observat de oamenii care lucrau in fabrica respectiva. "Muncitorii lucrau la parter, iar la un moment dat au iesit afara si au vazut fum. M-au sunat, eu nu ma aflam atunci acolo, astfel ca l-am sunat pe subalternul meu si i-am spus sa sune la 112. Initial, oamenii nostri au incercat sa stinga focul cu extinctoarele, dar pentru ca este o distanta mare de la palier la tavan am avut nveoie de ajutorul pompierilor. Am intrerupt procesul de produtie", a declarat directorul tehnic al fabricii, Ion Catana.

Astfel, la fata locului au intervenit pompierii cu cinci masini cu apa si spuma, dar si cu o autoscara pentru lucrul la inaltime.

"Incendiul s-a manifestat pe o suprafata de aproximativ 150 de metri la acoperisul unei hale. Nu au fost inregistrate victime", a declarat colonel Marin Constantin Florea, inspector sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj.

Acum se fac cercetari pentru a stabilia cauzele de la care a izbucnit focul

Fata de 15 ani din Bihor, plimbata intre spitale si diagnosticata gresit, a murit... Lumea scenei il plange pe Iurie Darie! Ramane un loc liber in "Galeria marilor actori", greu de ocupat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x