Antena Căutare

Dolj: Medic de familie, cercetat de poliţişti, după ce a eliberat fără drept adeverinţe pentru mai multe persoane ca acestea să justifice utilizarea urnei mobile la alegeri

Un medic de familie dintr-o comună din Dolj este cercetat de poliţişti, după ce a emis adeverinţe către mai multe persoane, fără a avea acest drept, pentru ca documentele respective să fie folosite pentru justificarea utilizării urnei mobile la alegerile prezidenţiale din data de 10 noiembrie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un medic de familie din comuna Murgaşi ar fi eliberat adeverinţe medicale pe numele mai multor persoane din localitate, fără a avea acest drept.

“Adeverinţele respective ar fi fost apoi folosite pentru a se justifica necesitatea utilizării urnei mobile, în contextul alegerilor prezidenţiale, organizate la data de 10 noiembrie”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în acest caz pentru comiterea infracţiunii de fals intelectual.

Sursa : news.ro

Anunț de ultimă oră pentru profesori! Salariile lor vor fi majorate! Ce formulă de calcul va fi folosită. Explicația min... Cornel Cernoschi se consideră nepotul lui Ștefan cel Mare. Bărbatul din Suceava a ajuns la închisoare după ce i-a sfidat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x