Antena Căutare

Dolj: Poliţiştii au deschis o anchetă după un scandal între două grupuri/ În urma conflictului, un bărbat a murit, mai multe persoane fiind rănite

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce într-o comună din Dolj a avut loc un conflict în care au fost implicate două grupuri de câte patru persoane, iar în urma scandalului un bărbat de 57 de ani a murit, iar mai multe persoane au fost rănite. Altercaţia a pornit de la un conflict mai vechi între cele două tabere. Cu puţin timp înainte de începerea conflictului, un tânăr de 22 de ani depusese plângere pentru ameninţare împotriva unui bărbat de 30 de ani, cei doi fiind implicaţi în scandal.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, în noaptea de 22 iunie, cu privire la o altercaţie care a avut loc pe o stradă din comuna Unirea.

“Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele date stabilindu-se faptul că între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea, a izbucnit un conflict, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente. În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Sursa citată a menţionat că, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani a murit.

În acest caz a fost formată o echipă complexă de cercetare, alcătuită din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţiei municipiului Calafat, care desfăşoară activităţile investigative sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Astfel, în urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că altercaţia ar fi pornit de la un conflict mai vechi, existent între cele două grupuri.

De asemenea, un tânăr de 22 de ani depusese înainte cu puţin timp de izbucnirea conflictului o plângere pentru ameninţare, împotriva unui bărbat de 30 de ani, ambii fiind implicaţi în altercaţie.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt şi a tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în această altercaţie, fiind întocmit un dosar penal pentru încăierare din care a rezultat decesul unei persoane.

Sursa : news.ro

Harghita: 84 de apeluri la Inspectoratul de Jandarmi în acest an legate de prezenţa urşilor, 54 dintre acestea fiind făc... Mașina cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost scoasă la vânzare. Familia adolescentei, r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x