Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Donald Trump a scos armata în stradă de ziua naţională!

În premieră, tancuri şi maşini blindate au fost expuse în stradă pe timpul ceremoniilor de Ziua Independenţei, iar mai multe avioane militare aur brăzdat cerul capitalei Washington.

În premieră, tancuri şi maşini blindate au fost expuse în stradă pe timpul ceremoniilor de Ziua Independenţei, iar mai multe avioane militare aur brăzdat cerul capitalei Washington.

Ceremoniile au provocat o avalanşă de critici. Preşedintele este acuzat că politizează evenimentul şi că foloseşte Ziua Independenţei în scop electoral. Şi în România Ziua Americii a fost sărbătorită cu grătare, baloane şi confetti.

Preşedintele a promis un spectacol unic de Ziua Independenţei în ciuda criticilor cu care a fost bombardat.

Va fi o demonstraţie de forţă. Americanii nu au mai văzut blindate pe străzile capitalei Washington DC din 1991. Atunci evenimentul marca sfârşitul primei invazii a Irakului. Anul acesta, "Salute to America" este dedicat americanilor şi spiritului american. Nu lipsesc nici protestele.

Şi americanii din România sărbătoresc. În Hunedoara, familia Pîrva a încins, ca în ficare an, grătarul, a umflat baloane şi a arborat steagul în curtea casei. La Constanţa, pe americani i-am găsit pe plajă.

Şi la Ambasada Statelor Unite la Bucureşti este sărbătorită ziua naţională printr-o petrecere cu sute de invitaţi.

Recomandari