Antena Căutare

Dorin Cioabă, executat silit de Fisc. Ce bunuri i-au fost confiscate „regelui romilor” și cu cât se vând la licitație

Dorin Cioabă a fost executat silit de Fisc, iar bunurile confiscate de la cel care s-a intitulat „Regele romilor” vor fi scoase la licitație la finalul lunii februarie.

Colaj cu Dorin Cioabă Galerie
Dorin Cioabă este executat silit de Fisc | Hepta

Dorin Cioabă a rămas fără bunuri precum un seif, televizoare, rafturi, imprimantă, fotolii. Administrația Finanțelor Publice a județului Sibiu va scoate la vânzare printr-o licitație organizată pe 28 februarie bunurile depozitate la biroul de mediator al lui Dorin Cioabă.

Bunurile care vor fi licitate la sediul de pe Calea Dumbrăvii au o valoare estimată de aproximativ 5.500 de lei, potrivit Turnul Sfatului.

Cât costă la licitație bunurile confiscate de Fisc de la Dorin Cioabă, „Regele romilor”

Printre bunurile confiscate de la Dorin Cioabă sunt:

două fotolii (480 de lei),

un seif de metal (1.245 de lei),

două televizoare (225, respectiv 255 de lei)

o imprimantă multifuncțională (1.005 lei).

Rafturi de PAL (758 de lei)

un set de mobilier (1.245 de lei)

Depunerea de oferte pentru aceste bunuri se face până cel mai târziu în ziua de 27 februarie, conform anunțului de vânzare.

Citește și: Regele Romilor, Dorin Cioabă, a oficiat un botez în Marea Neagră. Bărbatul botezat are 51 de ani

Ce spune Dorin Cioabă despre executarea silită la care a fost supus

Dorin Cioabă contestă decizia executării silite. Sbianul autointitulat rege internațional al romilor a oferit un punct de vedere.

„Am contestat această executare, este vorba de niște abuzuri ale inspectorilor fiscali. Eu mi-am făcut un birou de mediator, atunci când tocmai se pregătea legislația pentru acest domeniu. Atunci se zicea că va fi obligatoriu să treci pe la mediator înainte să mergi la judecător, dar până la urmă nu a mai fost așa. Prin urmare, după ce am urmat cursurile de mediator, după un an eu am închis, practic, biroul, nu am mai avut nicio activitate. De aceea am și depus, după acel prim an de activitate, declarațiile «pe zero». Dar cei de la Fisc mi-au scos decizii de impunere, despre care eu nu am știut, îmi spuneau că mi le-au trimis prin Spațiul Virtual Privat. Eu nu știam de aceste decizii și m-am trezit cu inspectorii care au venit să pună sechestru. Asta în condițiile în care am depus declarații care arătau că am avut zero venit. Cred că sunt și prescrise aceste datorii inventate de ei, dar ne judecăm”, a fost punctul de vedere al lui Dorin Cioabă.

Biroul de mediator, care este condus chiar de Dorin Cioabă, este subiect de proces pe rol.

Citește și: Reacția lui Dorin Cioabă, după ce Austria a blocat intrarea României în spațiul Schengen: „Vom servi lebedele la ei acasă”

Grecia legalizează căsătoriile între persoanele de același sex. Prima țară majoritar creștin-ortodoxă care ia această mă... Polițist din Ploiești, surprins când întrerupe examenul auto și ajută o bunicuță să treacă strada. Un sofer a filmat tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x