Antena Căutare

Dorin Marcu, din Dor Mărunt, a plecat de acasă și nimeni nu mai știe de el! Autoritățile fac apel la populație

Tânăr din Dor Mărunt, dispărut fără urmă de acasă!

Dorin Marcu, din Dor Mărunt, a plecat de acasă și nimeni nu mai știe de el! Autoritățile fac apel la populație
Tânar din Dor Mărunt dat disparut de Poliție

Un tânăr din Dor Mărunt a plecat de acasă în urmă cu două zile și nu s-a mai întors. Dorin Marcu, în vârstă de 22 de ani, nu a mai dat niciun semn de viață.

Conform IPJ Călăraşi, oamenii legii desfăşoară activităţi pentru găsirea tânărului din comuna Dor Mărunt care a plecat de la domiciliu, în urma alertării autorităţilor de către familie.

Dorin Marcu a părăsit localitatea Dor Mărunt, în jurul orei 03.00, la volanul autoturismului marca Citroen C3 cu numărul de înmatriculare AR 77 RAL, într-o direcţie necunoscută, iar de la acea data nu a mai luat legătura cu membrii familiei şi nu a mai putut fi contactat.

Semnalmente: înălţime: 175 cm, greutate: 65 kg, corpolenţă atletică, ochi căprui, nas drept, buze subţiri. La data dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geaca de fâş de culoare galbenă, iar în picioare purta pantofi sport tip adidas.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Caracal: Gheorghe Dincă face mofturi în pușcărie. Ce a refuzat să mănânce și ce i-a adus familia la pachet... Accident grav în România azi! Doi morți și patru răniți în Focșani! Cum s-a produs accidentul FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x