Antena Căutare

Dorință cutremurătoare! Cum vor apropiații să topească lacrimile de pe chipul Aurei!

Aura Ion, studenta eminentă care avea o dorință uluitoare de a face bine și de a-și ajuta semenii, și-a pierdut viața în Apuseni și a lăsat în urmă o mare de durere...o durere ce nu poate fi uitată niciodată, ci poate alinată.

Aura Ion, studenta eminentă care avea o dorință uluitoare de a face bine și de a-și ajuta semenii, și-a pierdut viața în Apuseni și a lăsat în urmă o mare de durere...o durere ce nu poate fi uitată niciodată, ci poate alinată.

Dacă părinții încă nu și-au revenit din șoc și nu au solicitat pedepse crunte pentru cei vinovați de producerea tragediei, câțiva prieteni ai fetei cer îndurerați ca persoanele responsabile să plătească pentru neglijență, pentru ca ”lacrimile de pe obrajii Aureliei să se dezghețe”.

Ei nu solicită bani sau ca cei vinovați să ajungă în pușcărie, să fie demiși sau să fie pedepsiți disciplinar drastic, ci vor ceva mult mai crunt…Ceva ce îi va marca pe viață.

Vor ca ”toți cei din funcțiile de răspundere, cei din funcțiile de conducere ale serviciului de urgență 112 și serviciile de protecție ale țării, șefii acelor consilii județene din zonă de impact, să participe cu toții, în fiecare seară la priveghiul organizat la capela unde este depusă Aura.”

De asemenea, vor ca aceștia ”să participe la înmormântarea ei, să fie prezenți la ocaziile de amintire ( pomană) așa cum le înțelege familia ei, de 7 zile , de 40 de zile, de fiecare an. Să viziteze familia îndurerată a Aureliei în fiecare an, de ziua de naștere a acesteia, pentru că astfel, cu toții și cei ”vinovati” și cei nevinovati” vor putea înțelege că mai presus de protocoale și forme se află...viața, pe care nimeni nu își dorește să o piardă, ci să o câștige!”

Astfel , ”lacrimile Aureliei se vor dezgheța și ne vor încălzi nouă sufletul”, semnează Teo, Geanina și Jan, pe pagina creată în memoria Aurei Ion.

Ele sunt voluntarele SMURD, primele cadre medicale care i-au găsit pe răniţi... A renunţat la tot pentru carieră! Aurelia Ion, fără viaţă personală de când a intrat la facultate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x