Antena Căutare

Dorul de mama biologică l-a împins pe un copil din Vaslui să nu se mai întoarcă la familia în grija căruia era dat în plasament

În Vaslui dispariţia unui copil a pus pe jar autorităţile. Dorul de mama biologică l-a împins pe adolescent să nu se mai întoarcă la familia în grija căruia era dat în plasament. După şcoală, puştiul de 13 ani nu a mai ajuns în locul în care era crescut de an de zile.

Aproape 24 de ore poliţiştii l-au căutat pe adolescent. În cele din urmă, minorul a fost găsit teafăr, într-o casă părăsită.

De la vârsta de cinci ani băiatul a fost luat în plasament de o familie din localitatea Viişoara. Mama sa l-a abandonat la orfelinat, însă puştiul niciodată nu s-a împăcat cu ideea de a trăi departe de cea care i-a dat viaţă. Mânat de acest gând, marţi, după terminarea orelor de curs adolescentul nu s-a mai întors la cei care l-au crescut.

După ore bune de căutare, prin vecini şi rude, asistenţii maternali au alertat autorităţile. 40 de poliţişti şi jandarmi au periat zona în lung şi-n lat. După aproape 24 de ore, la mai bine de şapte kilometri de casă, într-un loc izolat, copilul a fost găsit de autorităţi. Se adăpostise peste noapte într-o casă părăsită.

Băiatul a ajuns în grija celor de la Protecţia Copilului şi a fost examinat de un medic. Starea lui este una foarte bine. Adolescentul însă nu ar fi la prima abatere de acest gen.

După această experienţă, familia în sânul căruia a crescut băiatul îşi pune semne de întrebare cu privire la viitorul acestuia şi se gândesc serios dacă să îl mai ia înapoi acasă.

Focar de Hepatita A! Şapte elevi au ajuns pe mânile medicilor după ce au contactat virusul... Ministrul Sănătăţii a cerut un control la Spitalul Judeţean Brăila, în cazul tinerei care a murit la o lună după ce a nă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x