Antena Căutare

Dosar penal după ce 50 de persoane de la un centru pentru vârstnici din Ilfov s-au infectat cu coronavirus

Procurorii au deschis un dosar penal pentru combaterea zădărnicirii bolilor, după ce 50 de persoane de la un centru pentru vârstnici din Ilfov s-au infectat cu coronavirus.

”La data de 17.06.2020, în evidenţele unităţii a fost înregistrat dosarul penal nr, 3868/P/2020, având ca obiect săvârşirea infracţiunii prev. de art. 352 alin. 1 C.p., constând în aceea că la data de 25.05.2020, lucrătorii poliţiei oraşului Buftea s-au sesizat cu privire la faptul că la adresa din comuna Mogoşoaia, jud. Ilfov, unde funcţionează un cămin de bătrâni, al cărui administrator este numita C.K.C., aproximativ 50 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virsul COVID 19”, au trasmis, miercuri, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Procurorii au pecizat că se efectuează diligenţe în vederea identificării şi testării medicale a tuturor persoanelor cu care numiţii au interacţionat, urmărindu-se stabilirea urmării imediate prevăzute expres de textul de lege.

Sursa : news.ro

Pas uriaș în cursa pentru un tratament împotriva COVID-19. Acesta este medicamentul lăudat de OMS: „Este primul ce a avu... A fost descoperit un nou focar de coronavirus. Zeci de români care munceau la o firmă în Germania, testați pozitiv cu CO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x