Antena Căutare

Dosar penal în cazul elevilor din Arad intoxicaţi în urma unei acţiuni de dezinsecţie şi dezinfecţie/ Acţiunea a fost făcută în 10 ianuarie de o firmă din judeţul Hunedoara

Poliţiştii din Arad au deschis dosar penal în cazul elevilor intoxicaţi în urma unei acţiuni de dezinsecţie şi dezinfecţie, după ce s-a stabilit o legătură directă între acţiunea care a avut loc în 10 ianuarie şi reacţiile pe care le-au avut deja 40 de adolescenţi. Dezinsecţia a fost făcută de o firmă din judeţul Hunedoara, cercetată acum pentru vătămare corporală, fals în înscrisuri şi uz de fals, dar şi trafic de substanţe periculoase.

”Aseară, în jurul orelor 18:30, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au fost sesizaţi despre faptul că la Spitalul Clinic Judeţean Arad - UPU s-au prezentat mai mulţi elevi ai Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunn care prezentau prurit şi edeme la nivelul fetei şi al ochilor, greaţă şi vărsături. Conform celor declarate, acestea ar fi survenit în urmă unor activităţi de dezinsecţie şi dezinfecţie, care au avut loc la unitatea de învăţământ. În urma primelor verificări, s-a stabilit o legătură directă între starea elevilor şi dezinsecţia/dezinfecţia efectuată în incinta liceului, la data de 10 ianuarie 2020, de către o societate comercială cu sediul în Deva, judeţul Hunedoara”, a transmis, marţi, IPJ Arad.

Sursa citată a precizat că, în urma cercetărilor efectuate şi a mijloacelor de probă administrate din acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi trafic de produse sau substanţe toxice.

”La faţa locului s-a deplasat şi echipa de cercetare din cadrul Serviciului Criminalistic Arad, care a prelevat probe care urmează a fi analizate toxicologic. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a mai transmis IPJ Arad.

Până marţi dimineaţă, la spital s-au prezentat 40 de adolescenţi, dintre care 14 au rămas internaţi.

Sursa : news.ro

Dr. Monica Pop, despre speculaţiile privind suicidul Cristinei Ţopescu: "Trei pastile. Diferite!!"... Un câine a fost împușcat în cap, la o sută de metri de casa proprietarilor. Mesajul făcut public pe Facebook: ”Să mori î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x