Antena Căutare

Dosar penal la Ambulanta Brasov: Ambulante private, trimise in locul celor de stat

Dosar penal la ambulanta Brasov, conform unei anchete realizate de jurnalista Oana Stancu si prezentata in emisiunea „Sinteza Zilei”. Scandalul a pornit dupa ce un post local de televiziune, Mix TV Brasov, a dat publicitatii un anunt al unui serviciu privat de ambulanta semnat de un oficial al Ambulantei de stat. Procurorii s-au sesizat din oficiu. O directoare a ambulantei Brasov a fost si audiata.

Scandalul a fost scos la lumina, din nefericire, de decesul unei femei. Cand s-a facut apelul la urgenta, solicitantul a fost redirectionat catre un alt serviciu de ambulanta, dar privat, desi ambulantele SMURD si cele aparatinand serviciului de Ambulanta asteptau in curtea unitatii de spital.

Astfel, desi solicitanul a cerut o ambulanta de stat, la locul de interventie s-a deplasat o ambulanta privata, a firmei Asistenta SOS, toata "afacerea" fiind decontata de catre statul roman.

Astfel, managerul Ambulantei Brasov promova serviciul privat de urgenta, Asistenta SOS, prin intermediul ambulantei de stat. Mirosca Magdalena, una dintre directoarele medicale ale serviciului de Ambulanta din Brasov a fost deja audiata in acest dosar.

Directorii de la Ambulanta statului trebuiau sa directioneze 7 curse pe zi catre ambulanta privata. In conditiile in care masinile Consiliul Judetean stateau in curtea spitalului.

Foto: Intact Images

Vrancea: Taximetrista atacata cu un cutit de un client... Actrita Florina Cercel: Sper ca Basescu sa inteleaga ca nu suntem idioti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x