Antena Căutare

Dosar penal la spitalul din Campulung, in cazul gemenilor nascuti prematur

Politistii argeseni au intocmit dosar penal pe numele medicului sef al Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal din Campulung Muscel, Marieta Stefanescu, pentru neglijenta in serviciu.

"Politistii au inceput cercetarile in acest caz, ne-am autosesizat, iar pana acum medicul sef de la Neonatologie este cercetat penal pentru neglijenta in serviciu. Ancheta continua, iar la finalizare vom inainta cazul procurorilor din Campulung Muscel", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, agent sef Laura Folea.

Potrivit reprezentantilor IPJ Arges, cercetarile in acest caz continua cu medicul in stare de libertate, iar la finalizare dosarul va fi inaintat pentru solutionare Parrchetului Judecatoriei Campulung Muscel.

Daca va fi gasita vinovata de catre instanta de negiljenta in seriviciu, Marieta Stefanescu risca o pedeapsa cu inchisoarea intre o luna si doi ani sau amenda.

Doi gemeni nascuti prematur, la sase luni, la maternitatea din Campulung Muscel au fost transferati, saptamana trecuta, la Maternitatea Polizu din Bucuresti, dupa ce tatal copiilor i-a reclamat subsecretarului de stat Raed Arafat ca micutii, nascuti cu zece zile inainte, nu au beneficiat de ingrijire corespunzatoare. Micutii nu ar fi fost tinuti in incubator si nici inregistrati, la nastere, in documentele spitalului.

Dupa ce tatal copiilor, care este preot, a reclamat situatia lui Raed Arafat, reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Arges au inceput o ancheta la maternitatea Spitalului Municipal din Campulung Muscel.

In acest caz s-a autosesizat, vineri, si Inspectoratul Judetean de Politie Arges.

Tot articolul, in Jurnalul National

Solicitarea de demitere a lui Aurelian Soric, avizata de prefectul de Neamt... Badea catre Fatuloiu: "500.000 euro cash, 300.000 euro business, 200.000 euro final"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x