Antena Căutare

Dosarul Boldea. Procurorii au gasit un laptop si mai multe hard-uri de calculator intr-un garaj

Noi perchezitii in dosarul Boldea. Procurorii perchezitioneaza un garaj al deputatului Boldea, in care au gasit un laptop si mai multe hard-uri de calculator. Seful Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), a spus, intr-o conferinta de presa, ca o "preocupare primordiala" a anchetatorilor este recuperarea prejudiciului produs de gruparea infractionala, astfel ca vor fi luate toate masurile asiguratorii asupra bunurilor lui Mihail Boldea.

Seful DIICOT a adaugat ca instituirea masurilor asiguratorii asupra bunurilor pe care le detinea deputatul Mihail Boldea si pe care le-a instrainat in mod formal catre membrii familie sale va continua.

"Incercam sa procedam la indisponibilizarea a tot ce inseamna imobil, a tot ce inseamna conturi bancare, sume de bani gasite la locuintele acestora", a spus Codrut Olaru.

Seful DIICOT a mai spus ca din moment ce procurorii au blocat mare parte din conturile pe care le detine la aceasta data deputatul Mihail Boldea, speranta este ca nu are sursa de finantare foarte mare.

Sursa: Antena3.ro

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara... Week-end cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada. Vezi prognoza meteo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x