Antena Căutare

Dosarul FNI: Ioana Maria Vlas, la un pas de eliberarea conditionata

Ioana Maria Vlas, fostul administrator al SOV Invest, condamnata la zece ani de inchisoare in dosarele FNI si FNA, ar putea fi eliberata conditionat, a decis Judecatoria Ploiesti, care a admis o cerere de eliberare conditionata a acesteia. Daca nu se depune recurs, Vlas ar putea fi eliberata luni.

Statul roman nu a recuperat nici un leu din afacerea FNI

Dosarul deschis in 2008 de AVAS pentru recuperarea banilor de la FNI este blocat din 2009 din cauza procesului de insolventa deschis de compania SOV Invest, administratorul fondului. Prin acest proces, statul ar fi urmat sa recupereze banii pe care ii plateste si in prezent pagubitilor FNI.

O estimare a AVAS din 2009 arata ca statul roman a platit despagubiri de 285 milioane de lei. Iar estimarile recente arata ca statul ar urma sa platesca nu mai putin de 300 milioane de euro despagubiri pentru afacerea FNI.

Statul plateste despagubirile catre fostii investitori FNI pentru ca afacerea pentru care au fost condamnati la inchisoare Ioana Maria Vlas si Nicolae Popa a fost garantata de catre CEC in anul 1999.


Primaria Capitalei mentine subventiile pentru incalzire, dar majoreaza pretul gigacaloriei... Puiu Hasotti: "Sugerez mass-media sa-l ignore de acum pe Ghise, legea lui e o imensa prostie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x