Antena Căutare

Dosarul fraudelor bancare: Mihai Stan, Daniel Ruse si Dragos Diaconescu au fost arestati preventiv

Capii caracatitei care a fost in spatele celei mai mari fraude bancare din ultimul deceniu reprezinta un pericol public. Judecatorii I-au arestat preventiv pe afaceristul Daniel Ruse, pe fostul general Dragos Diaconescu si pe Mihai Stan. Lor le vor tine companie dupa gratii alti patru suspecti. Claudiu Cercel, vicepresedintele unei importante banci, a fost lasat in libertate, dar nu are voie sa paraseasca tara.

Interceptarile telefonice pe care le-au pus la dosar procurorii n-au fost convingatoare pentru instanta, in cazul unor suspecti. In cazul celorlalte nume grele implicate in acest dosar, insa, procurorii au avut probe mai bune. Primul arestat preventiv a fost Mihai Stan, barbatul din Sintesti care ar fi pus intreaga retea pe picioare.

Afaceristul Daniel Ruse, care i-ar fi fost complice inca de la inceputul fraudei, si fostul general Dragos Diaconescu l-au urmat dupa gratii. In urma cu cateva ore, fostul general de la DIE, Dragos Diaconescu, s-a intors pentru a fi incarcerat.

In total sapte suspecti au fost arestati preventiv de judecatorii Tribunalului Bucuresti. Nu toti au ajuns insa in celula. Au la dispozitie 24 de ore ca sa se predea. Alti zece indivizi implicati in acest dosar au fost arestati preventiv ieri, de magistratii din Calarasi.

Potrivit anchetatorilor, suspectii au luat 22 de milioane de euro de la trei banci.

Nereguli la CNAS: Corpul de Control al premierului Victor Ponta sesizeaza DNA... UPDATE! Accident cu 19 raniti in Targu Jiu. Un microbuz s-a rasturnat dupa ciocnirea cu un automobil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x