Antena Căutare

Dosarul "Mita la MAI": Catalin Chelu, eliberat

Omul de afaceri Catalin Chelu va fi eliberat. Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul procurorilor, care cereau mentinerea sa dupa gratii. Chelu este acuzat ca i-ar fi dat mita fostului secretar de stat in MAI, Dan Fatuloiu.

Catalin Chelu, precum si ceilalti trei acuzati in acest dosar, vor fi cercetati in libertate. Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, vineri, eliberarea acestora din arest.

Catalin Chelu a fost arestat pe 14 decembrie 2010, in urma unui scandal privind o presupusa tentativa de mituire a chestorului Dan Valentin Fatuloiu, fost secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor. Ulterior, acesta a fost trimis in judecata alaturi de alte trei persoane.

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins insa, vineri, recursul procurorilor anticoruptie impotriva deciziei de miercuri a Tribunalului Bucuresti de a-i lasa liberi pe Catalin Chelu, Nitache Stefan Badea, Cristi Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, acuzati in dosarul "mita la MAI". Avand in vedere ca decizia instantei este una definitiva, acestia vor fi pusi in libertate.

In dosarul "mita la MAI", Chelu este judecat pentru dare de mita si cumparare de influenta. Ceilalti trei apropiati ai sai sunt judecati pentru complicitate la dare de mita.

Sursa: Antena3


Soarta contractelor colective de munca, decisa in Coalitie... Dosarul "Mita in vama": "Lotul Halmeu" ramane in arest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x