Căutare Live

Carmen și Alecsandra, două fete din judeţul Iaşi, au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Familiile și Poliția le caută

Două adolescente, una de 14 ani şi cealaltă de 15 ani, din localităţile ieşene Erbiceni şi Holboca, sunt căutate de poliţişti după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors.

Două adolescente, una de 14 ani şi cealaltă de 15 ani, din localităţile ieşene Erbiceni şi Holboca, sunt căutate de poliţişti după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, cele două fete ar fi plecat de acasă, luni în jurul prânzului, şi nu ar mai fi revenit la domiciliu.

Tânăra din Erbiceni, Carmen Ciofu, are 14 ani şi le-a spus părinţilor că merge la un magazin din localitatea învecinată Belceşti.

Ea are înălţimea de 1,60 m, greutate - 48 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, păr lung şaten.

La momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu un tricou alb şi pantaloni gri, fiind încălţată cu pantofi sport negri.

Fata din Holboca, care de asemenea a fost dată dispărută, se numeşte Alecsandra Ioviţă şi are 15 ani.

Ea are 1,65 m înălţime, greutate - 43 de kilograme, păr lung negru, ochi căprui. La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu un tricou negru şi blugi negri, fiind încălţată cu pantofi sport negri cu talpă albă.

Părinţii celor două fete au anunţat Poliţia luni seară.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ajute la găsirea fetelor sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Sursa : news.ro

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Mesajul primit de mama Luizei Melencu potrivit căreia ar fi în viață, fals! Polițiștii au găsit un bărbat la adresa indi...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri