Antena Căutare

Două bombe de aviație găsite în județul Bacău

Două bombe de aviație, fiecare cu greutatea de 50 de kilograme, au fost găsite în localitatea Dofteana, din judeţul Bacău. Bombele au fost depozitate în siguranță și urmează să fie distruse.

Două bombe de aviație, fiecare cu greutatea de 50 de kilograme, au fost găsite în localitatea Dofteana, din judeţul Bacău. Bombele au fost depozitate în siguranță și urmează să fie distruse.

Echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a ridicat, transportat și depozitat două bombe de aviație găsite într-o localitate din Bacău.

Bombele de proveniență germană, model 1915, cu o rază de distrugere de aproximativ 850 - 1000 de metri, erau în stare perfectă de funcţionare.

„Misiunea militarilor a fost dificilă din cauza terenului accidentat, precum şi a greutăţii mari a elementelor de muniţie (50 de kilograme fiecare bombă de aviaţie)”, au mai transmis reprezentanţii ISU.

Ecaterina Andronescu, ironizată printr-o melodie lansată de un grup de elevi! Cum se apără ministrul Educației - Video... Admiterea în școlile MAI va fi mai ușoară! Instituția a anunțat schimbări majore la proba sportivă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x