Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Două cadre medicale de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, confirmate cu coronavirus/ Sunt testaţi angajaţii, dar şi pacienţii

Două cadre medicale de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi au fost confirmate cu noul coronavirus, Direcţia de Sănătate Publică demarând o anchetă epidemiologică la această unitate medicală.

Un medic şi un asistent medical de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi au fost confirmaţi pozitiv, în spital fiind declanşată o anchetă epidemologică.

Astfel, în cursul zilei de vineri au fost efectuate câteva zeci de teste, fiind vizaţi atât angajaţi ai spitalului cât şi pacienţi.

Acestea sunt primele cazuri de coronavirus apărute la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi.

Directorul medical al spitalului, Ovidiu Alexinschi, a declarat că activitatea în institut continuă, el precizând că eventualele măsuri vor fi luate în funcţie de rezultatele anchetei epidemiologice.

Medicul Ovidiu Alexinschi a mai afirmat că este posibil ca virusul să fi fost luat din afara spitalului, el adăugând că de când a început perioada de relaxare, posibil ca oamenii să nu mai fie la fel de precauţi.

Până vineri la prânz în judeţul Iaşi s-au înregistrat 611 cazuri de coronavirus.

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro