Antena Căutare

Urmează două cutremure devastatoare?! Profeția teribilă ce-ți dă fiori: ”Se vor face simțite!”

Activitatea seismică e din ce în ce mai intensă în ultima perioadă, iar tot mai multe voci se întreabă când se va produce un seism major. Ei bine, veștile sunt proaste, întrucât Maria Ghiorghiu anunță că în următoarea perioadă se vor înregistra două seisme. 

Activitatea seismică e din ce în ce mai intensă în ultima perioadă, iar tot mai multe voci se întreabă când se va produce un seism major. Ei bine, veștile sunt proaste, întrucât Maria Ghiorghiu anunță că în următoarea perioadă se vor înregistra două seisme.

Maria Ghiorghiu, care a prevăzut tragedia din clubul Colectiv, susține că se vor produce două cutremure, ce se vor face ”bine simțite”, însă România va fi ferită.

”În această noapte, în timp ce scriam aici, pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor,văd înspre Sud o încăpere în care se afla un aragaz.
Pe aragaz, se afla o oală plină cu apă.
Brusc, începe un cutremur intens, iar apa din oală dădea pe dinafară atât de tare că se clătina aragazul și se întâmpla pe timp de noapte.
La circa 2 -3 ore distanță ,văd înspre Apus o încăpere care începuse a se clatină la fel de puternic,iar Pămantul se clătina precum valurile MARII.

Dragii mei, iată că vorbim din nou de CUTREMURE mari, CUTREMURE care cu siguranță nu vor trece neobservate și se vor face bine simțite, acolo unde acestea se vor produce.
În ROMÂNIA, fraților, încă ne putem bucura (dacă putem spune așa), deoarece CUTREMURELE mici care se produc zi și noapte, au rolul de a diminua intensitatea unui posibil CUTREMUR mare, despre care se vorbește în toată mass-media.
ROMÂNIA, dragii mei, este ocrotită și ocolită de astfel de CUTREMURE DEVASTATOARE.
Să nu ne temem, ci să ne rugăm și mai puternic la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI ca să ne ajute, să ne ocrotească și să ne păzeasca de tot necazul și de tot răul.
”, a scris ea pe blogul personal.

Anunț important pentru români: Statul oferă credite fără dobândă! Ce condiții trebuie să îndeplinești... Prima Zi de Școală 10 septembrie 2018 în România. Google are un Doodle special...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x