Antena Căutare

Două cutremure s-au produs în aceeași noapte de miercuri spre joi, la interval de două ore! Ce au anunțat specialiștii

Un cutremur s-a produs în noaptea de miercuri spre joi în judeţul Buzău. Un alt seism s-a înregistrat două ore mai târziu, în Vrancea.

Un cutremur s-a produs în noaptea de miercuri spre joi în judeţul Buzău. Un alt seism s-a înregistrat două ore mai târziu, în Vrancea.

Conform Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul cutremur a avut magnitudinea 3,1 şi s-a produs la ora 01.33, în judeţul Buzău. Cutremurul s-a înregistrat la o adâncime de 127 de kilometri.

Un alt seism, cu magnitudinea 2,4, a avut loc la ora 03.25, în judeţul Vrancea. Cutremurul s-a înregistrat la o adâncime de 68 de kilometri.

Cel mai recent cutremur cu magnitudine peste 3, respectiv 3,3, a avut loc în a doua zi de Crăciun, în zona Vrancea, potrivit news.ro.

Cel mai puternic cutremur din acest an s-a produs în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Veste importantă pentru șoferi! Polițiștii au anunțat restricții de trafic până după Anul Nou! Ce zone trebuie evitate... Schimbarea ce îi dă peste cap pe români! Ce pățesc proprietarii de mașini vechi începând cu 2018!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x