Antena Căutare

Două cutremure s-au produs în România, în interval de câteva ore! Un seism puternic a lovit Japonia, unde au murit trei persoane

România s-a cutremurat de două ori, în interval de doar câteva ore, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

România s-a cutremurat de două ori, în interval de doar câteva ore, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Conform sursei citate, primul seism a avut magnitudinea 3,7 și s-a înregistrat pe 17 iunie, la ora 00:40, în județul Vrancea, la o adâncime de 116 km. La câteva ore, însă, s-a produs un cutremur la ora 04:11, la adâncimea de 97 kilometri.

Cel puţin trei persoane au murit, luni dimineaţă, în urma producerii unui cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter în Osaka, a doua cea mai mare metropolă din Japonia, au informat surse din Guvern şi presă, citate de site-ul agenţiei Reuters.

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Pericol URIAȘ pentru România! Un fenomen îngrijorător lovește țara noastră! Zona de sud...... Meghan Markle, imagini cu aceasta înainte de a deveni cunoscută...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x