Antena Căutare

Două femei bete, îmbrăcate în maicute, au făcut scandal în centrul oraşului Vaslui

Două femei îmbrăcate în maicute, aflate sub influenţa băuturilor alcoolice au făcut scandal în centrul oraşului Vaslui. Aparent, cele două femei erau supărate pe năravurile societăţii, dar şi pe o pisică.

Două femei îmbrăcate în maicute, aflate sub influenţa băuturilor alcoolice au făcut scandal în centrul oraşului Vaslui. Aparent, cele două femei erau supărate pe năravurile societăţii, dar şi pe o pisică.

Nici măcar intervenţia unui agent de la poliţia locală nu le-a făcut să se liniştească. După sosirea unui alt echipaj de poliţişti, ele au fost legitimate, iar scandalul a fost aplanat.

Cele două femei care cărau după ele şi câteva geamantane veneau de la mănăstirea Ghighiu din judeţul Prahova şi ar fi trebuit să ajungă la mănăstirea Hadâmbu, din judeţul Iasi.

Primele imagini de la accidentul din Italia: "Cei mici erau într-o baltă de sânge". Un român mort, patru copi... Motivul pentru care un preot a legat un câine de mașină și l-a târât pe șosea: ”A mușcat un copil, am vrut să-l pedepses...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x