Antena Căutare

Două femei bete, îmbrăcate în maicute, au făcut scandal în centrul oraşului Vaslui

Două femei îmbrăcate în maicute, aflate sub influenţa băuturilor alcoolice au făcut scandal în centrul oraşului Vaslui. Aparent, cele două femei erau supărate pe năravurile societăţii, dar şi pe o pisică.

Două femei îmbrăcate în maicute, aflate sub influenţa băuturilor alcoolice au făcut scandal în centrul oraşului Vaslui. Aparent, cele două femei erau supărate pe năravurile societăţii, dar şi pe o pisică.

Nici măcar intervenţia unui agent de la poliţia locală nu le-a făcut să se liniştească. După sosirea unui alt echipaj de poliţişti, ele au fost legitimate, iar scandalul a fost aplanat.

Cele două femei care cărau după ele şi câteva geamantane veneau de la mănăstirea Ghighiu din judeţul Prahova şi ar fi trebuit să ajungă la mănăstirea Hadâmbu, din judeţul Iasi.

Primele imagini de la accidentul din Italia: "Cei mici erau într-o baltă de sânge". Un român mort, patru copi... Motivul pentru care un preot a legat un câine de mașină și l-a târât pe șosea: ”A mușcat un copil, am vrut să-l pedepses...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x