Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Două femei, înjunghiate în urmă cu puțin timp, în Capitală. Ce au spus martorii acestui incident

Două femei din Capitală au fost înjunghiate, în urmă cu puțin timp, în zona Tineretului, de un bărbat israelian. 

Incidentul a avut loc în zona Tineretului, în București, unde un bărbat din Israel le-a înjunghiat cu un obiect contondent.

Potrivit primelor informații, bărbatul nu a avut niciun schimb de replici cu femeile și nici nu se cunoaște motivul pentru care a recurs la acest gest. Starea femeilor este bună, potrivit Antena 3.

Cetățeanul israelian a fost prins la scurt timp și dus la secția 14 de poliție.

Poliția Capitalei a transmis ulterior un comunicat de presă în care arată că astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că „în zona Bulevardului Tineretului, două femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta”.

”La fața locului au ajuns de urgență polițiști din cadrul secției, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul subunității. Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor”, se precizează în comunicat.

Recomandari