Antena Căutare

Două femei, rănite cu un obiect tăietor de un bărbat necunoscut, pe o stradă din Bucureşti; ele au fost duse la spital, iar agresorul a fost prins de poliţişti

Două femei au fost rănite cu un obiect tăietor, luni, pe o stradă din Bucureşti, de către un bărbat pe care nu îl cunoşteau şi care a fost prins ulterior de poliţişti. Cele două femei au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Poliţiei Capitalei, luni, în jurul orei 12.10, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată printr-un apel apel la 112 că, în zona B d-ului Tineretului, două femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuţie cu acesta.

Acolo au ajuns de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei, care l-au imobilizat pe bărbat şi l-au dus la sediul subunităţii.

Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Sursa : news.ro

Două femei, înjunghiate în urmă cu puțin timp, în Capitală. Ce au spus martorii acestui incident... Primul oraș din România care are transport în comun exclusiv electric. Primarul a reușit să cumpere 20 de autobuze acces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x