Antena Căutare

Momente de PANICĂ pentru șoferi! Două mașini au luat FOC pe Autostrada Sibiu-Deva

Traficul este restricţionat vineri dimineaţă pe Autostrada Sibiu-Deva, după ce o autoutilitară a luat foc în trafic, şoferul reuşind să se salveze. Tot pe autostradă, la o distanţă de mai puțin de un kilometru, a luat foc un autoturism, ambele incidente producându-se în judeţul Sibiu, între Sălişte şi Sebeş.

Traficul este restricţionat vineri dimineaţă pe Autostrada Sibiu-Deva, după ce o autoutilitară a luat foc în trafic, şoferul reuşind să se salveze. Tot pe autostradă, la o distanţă de mai puțin de un kilometru, a luat foc un autoturism, ambele incidente producându-se în judeţul Sibiu, între Sălişte şi Sebeş.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că pe Autostrada A1 circulaţia este oprită pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 275, din cauza unei autoutilitare aflate pe banda de urgenţă care a luat foc. Şoferul a reuşit să se salveze, ieşind la timp din maşina în flăcări.

Traficul este restricţionat şi pe celălalt sens, pe a doua bandă, unde se află autospeciala de pompieri care acţionează pentru lichidarea incendiului, dar şi lucrători de la Direcţia de Drumuri, care intervin pentru curăţarea şoselei.

Momente de PANICĂ pentru șoferi! Două mașini au luat FOC pe Autostrada Sibiu-Deva

Sursa foto: news.ro

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Sibiu, un alt incendiu, de amploare mai mică, s-a produs la un autoturism aflat în trafic tot pe Autostrada Sibiu - Deva, la o distanţă de aproximativ 400 de metri de primul incident, potrivit news.ro.

Ambele incidente au avut loc în judeţul Sibiu, între Sălişte şi Sebeş.

Plan Roșu de intervenție! O persoană a murit și alte șapte au fost grav rănite! Ce s-a întâmplat... Caz REVOLTĂTOR la un liceu din România: „Am intrat în clasă și i-a găsit pe amândoi! Erau foarte agitați”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x