Antena Căutare

Două minore au fost lovite în plin pe o trecere de pietoni! Una dintre ele este în stare gravă

În fiecare zi se petrece cel puțin un accident grav pe șoselele din România. Principala cauză este neatenția, care, însă, provoacă tragedii.

În fiecare zi se petrece cel puțin un accident grav pe șoselele din România. Principala cauză este neatenția, care, însă, provoacă tragedii.

Două surori în vârstă de 4 şi 14 ani au fost lovite de un autobuz în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni din Baia Mare. Una dintre ele este rănită grav. Potrivit martorilor, fata cea mică era pe bicicletă, fiind împinsă de sora sa mai mare.

Cea mai mică dintre surori a suferit o rană gravă la cap, dar şi alte traumatisme, în timp ce sora mai mare a suferi răni uşoare.

Încă nu se știe ce a condus la producerea accidentului, dar fiind că șoferul autobuzului nu consumase alcool și s-a asigurat înainte de a călca pedala de accelerație.

Fericiți cei săraci cu duhul, dar bogați cu sufletul! Țața Gherghina, o bătrânică de 93 de ani, a donat 10.000 de lei pe... Românilor, vreți să emigrați în... America? Vești excelente! Înscrierile pentru Loteria Vizelor vor fi reluate. Unde vă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x