Antena Căutare

Doua orase acoperite de fum, dupa ce gropile lor de gunoi au luat foc. Ambele incendii au fost stinse

Un nor gros de fum s-a lasat ieri dupa-amiaza peste Campia Turzii, dupa ce groapa de gunoi de la marginea orasului s-a aprins! Pompierii s-au chinuit ore bune sa stinga flacarile inalte de un metru. Au reusit dupa lasarea serii! In tot acest timp localnicii abia au putut respira.









Incendiul si la groapa de gunoi din Deva


Incendiul izbucnit sambata dupa-amiaza la groapa de gunoi din Deva a fost stins de pompieri, dupa aproximativ sase ore de la izbucnire, conform Mediafax.

Purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, locotenent Anemona Doda, a declarat ca pompierii au reusit sa stinga incendiul dupa sase ore de interventie.

O suprafata de cinci hectare a fost distrusa, in urma incendiului.

„Cinci dintre cele sapte hectare de mormane de gunoaie au fost afectate de incendiu. S-a intervenit cu trei autospeciale pana nopatea tarziu. Pompierii s-au retras de la groapa de gunoi in cursul notii de sambata spre duninica", a adaugat Doda.

Ministerul Muncii a publicat masurile de protectie sociala pentru iarna 2011/2012, in cazul consumatorilor vulnerabili... Caii din Letea sunt din nou in libertate. Animalele se vor intoarce in rezervatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x