Căutare Live

Două persoane aflate în Centrul de Reţinere al Poliţiei Braşov, confirmate cu coronavirus

Două persoane aflate în Centrul de Reţinere al Poliţiei Judeţene Braşov au fost confirmate cu coronavirus, joi dimineaţă, DSP Braşov fiind informată pentru a lua măsurile necesare.

"În această dimineaţă, două persoane private de libertate, aflate în custodia Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, au fost confirmate pozitiv cu COVID-19", a transmis Poliţia Judeţeană Braşov.

Astfel, a fost informată Direcţia de Sănătate Publică Braşov în vederea dispunerii măsurilor legale.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Testarea pentru coronavirus de pe Arena Națională a fost oprită. Anunțul de ultimă oră făcut de Primarul General al Capi...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri