Antena Căutare

Doua persoane, urmarite penal in cazul exploziei de la Sighetu Marmatiei

Procurorii au inceput urmarirea penala impotriva a doua persoane in cazul exploziei de la Sighetu Marmatiei, pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, distrugere din culpa cu consecinte deosebit de grave si fals in inscrisuri sub semnatura private.

Unul dintre invinuiti este fostul sef de santier care a efectuat constuctia de retelei de gaz metan din oras si un responsabil cu lucrarile de constructie din partea firmei SC Berg Sistem Gaz SA.


In noaptea de 19 februarie, la ora 0.56, intr-o discoteca din Sighet, aflata la subsolul unei cladiri, a avut loc o explozie in care au fost ranite sapte fete. Dupa 14 ore, in momentul in care se faceau cercetari privind explozia, o a doua deflagratie s-a produs, fiind raniti politisti, pompieri si un notar, care avea biroul deasupra discotecii.

In urma celor doua explozii, 21 de persoane au fost ranite, dintre care 17 au fost spitalizate. Una dintre ele a decedat din cauza arsurilor foarte grave.

Procurorii au inceput urmarirea penala si impotriva SC Berg Sistem Gaz SRL, firma care a executat lucrarea de introducere a sistemului de alimentare cu gaz in Sighetu Marmatiei, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa si distrugere din culpa cu consecinte deosebit de grave. De asemenea, anchetatorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor companiei.

foto: Intact Images

UPDATE! Opt oameni impuscati intr-un coafor din Capitala. Doi oameni au decedat... Judecatoarea Maria David ramane in arest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x