Antena Căutare

Doua politiste din cadrul IPJ Bacau si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier

Doua agente din cadrul IPJ Bacau si-au pierdut viata intr-un cumplit accident rutier, petrecut pe drumul national 1B. Masina in care se aflau cele doua agente, de 22 respectiv 23 de ani, a derapat pe soseaua acoperita de zapada si a ajuns pe contrasens. In secunda urmatoare a fost lovita violent de un alt autoturism si de un camion.

Accidentul s-a produs in camp deschis, pe o portiune de drum drept. Tinerele politiste se indreptau spre casa. Se pare, insa, putin cam grabite pentru conditiile de drum.

Medicii sositi la locul accidentului spun ca impactul violent cu camionul le-a ucis pe loc pe cele doua fete. Politistii spun ca ceilalti doi soferi nu au putut face nimic ca sa-l evite. Acestia au scapat teferi, dar un pasager din camion a suferit rani minore si a fost transportat la spital.

La putin timp, un echipaj de descarcerare a fost chemat in ajutorul unui barbat, la cativa kilometri distanta. Omul a pierdut controlul masinii de teren pe care o conducea si s-a oprit intr-un copac de la marginea soselei.

Barbatul s-a ales cu multiple leziuni, insa medicii au reusit sa-l stabilizeze. Cele doua tinere erau angajate ale Inspectoratului de Politie Judetean Bacau si se indreptau spre casa.

EXCLUSIV Micile escrocherii cu carne de cal in loc de cea de vita, la ordinea zilei in Romania... Moarte invaluita in mister in judetul Bistrita-Nasaud. Trupul neinsufletit al unui barbat, gasit plin de lovituri pe mar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x