Antena Căutare

Două prietene din copilărie s-au revăzut după.23 de ani. Reîntâlnirea lor se datorează miilor de români care au distribuit un apel pe Facebook

Regăsire ca-n filme! Deşi au trecut 23 de ani de când nu şi-a mai văzut cea mai bună prietenă, o tânără din Constanţa nu a uitat verile copilăriei. Aşa că şi-a luat inima în dinţi şi a lansat un apel pe Facebook: "O caut pe Ana!"

Regăsire ca-n filme! Deşi au trecut 23 de ani de când nu şi-a mai văzut cea mai bună prietenă, o tânără din Constanţa nu a uitat verile copilăriei. Aşa că şi-a luat inima în dinţi şi a lansat un apel pe Facebook: "O caut pe Ana!" Povestea prieteniei a emoţionat mii de oameni, care i-au distribuit mesajul.

Prietenia dintre Ana şi Catrinel s-a legat ca multe altele, la începutul anilor 90. Ana, fetiţa venită din Bucureşti să-şi petreacă vara în apartamentul străbunicii din Constanţa a văzut-o pe Catrinel în balconul vecin şi i-a făcut cu mâna. De atunci, au devenit de nedespărţit.

Amintirile frumoase ale celor două prietene s-au scris aici, pe plaja Modern din Constanţa. Ca într-un ritual, în fiecare după-amiază de vară, fetele veneau alături de bunica Anei care le supraveghea cu mare atenţie.

Accident cu patru mașini și șase victime, între Suceava și Botoșani! Pompierii au intervenit imediat (FOTO)... O femeie plimba un ied prin București când un trecător a întrebat-o de ce face asta! Povestea e o adevărată lecție de vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x