Antena Căutare

Două puștoaice și-au împărțit pumni și palme, în liceu, după o ceartă pornită pe Facebook: ”S-au bătut din cauza unui băiat!”

Două adolescente în vârstă de 16, respectiv 17 ani, de la Liceul Carol I, din Plopeni, județul Prahova, s-au bătut la școală în urma unui conflict început, inițial, pe Facebook.

Două adolescente în vârstă de 16, respectiv 17 ani, de la Liceul Carol I, din Plopeni, județul Prahova, s-au bătut la școală în urma unui conflict început, inițial, pe Facebook.

Confrom IPj Prahova, incidentul a fost sesizat chiar de polițiștii locali din Plopeni, care au declarat că în cadrul unui liceu din oraș, doi elevi s-au luat la bătaie.

Ulterior, în urma cercetărilor, s-a stabilit că este vorba de două eleve, de 16 și 17 ani, una în clasa a X-a și cealaltă în clasa a XI-a la Liceul Carol I din Plopeni, care s-au bătut după ce, inițial, s-ar fi certat pe Facebook.

Potrivit directorului Liceul „Carol I” din Plopeni, Silvia Brabeceanu, conducerea liceului a început o anchetă internă imediat după ce una dintre eleve a anunțat că a fost agresată.

A început o anchetă din momentul constatării faptei, când eleva agresată a anunțat imediat Cancelaria și profesorul de serviciu. S-a întâmplat de dimineață, la prima pauză. Conflictul a pornit de la niște cuvinte indecente între ele, adresate în afara cadrului școlii, mesaje pe rețelele de socializare și s-au gândit că nu ar strica să se tragă de păr în școală, că li s-a părut interesant.

Sunt din clase diferite, una în clasa a X-a, una în clasa a XI-a. Cea mai mare a agresat-o pe cea mai mică. Nu sunt rănite, nu au probleme medicale, dar destul cât să ne sperie”, a declarat Silvia Brabeceanu.

Directorul liceului a mai spus că părinții elevelor nu au putut fi contactați marți, dar așteaptă ca aceștia să se prezinte la școală miercuri, potrivit știripesurse.ro.

Cele două eleve au fost amendate de polițiștii locali cu 500 de lei, pentru participare și provocare de scandal, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe și fac cercetări pentru stabilirea imprejurărilor în care s-a produs conflictul.

Zece persoane şi 13 firme din domeniul IT, trimise în judecată de DNA pentru evaziune fiscală; prejudiciul depăşeşte 100... O tânără de 26 de ani a fost răpită în miezul zilei și dusă de doi bărbați în Caracal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x