Două tinere, filmate într-o ipostază scandaloasă, pe străzile din Vaslui! Escapada le-a dus la un pas de moarte - VIDEO

Plictisite să se conformeze regulilor, două tinere sfidează bunul simț și se expun unui pericol uriaș. Inconsțiența le-a dus la un pas de moarte. Întregul moment a fost filmat.

Două tinere, filmate într-o ipostază scandaloasă, pe străzile din Vaslui! Escapada le-a dus la un pas de moarte - VIDEO

Pandemia a restrâns posibilităţile de petrecere timpul liber, dar nu şi creativitatea oamenilor. O nouă modă de a te plimba cu maşina a început să facă furori în judeţul Vaslui.

Plictisite să se conformeze regulilor, două tinere sfidează pericolul de moarte şi călătoresc urcate pe gemurile portierelor, cu mai bine de jumătate din corp în afara maşinii.

În imagini se poate vedea cum maşina a fost la un pas de accident. Doar o minune a făcut ca şoferul să evite în ultimul moment impactul cu un alt autoturism.

Poliţiştii s-au autosesizat şi încearcă acum să îl identifice atât pe conducătorului auto, cât şi pe cele două tinere teribiliste.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri