Antena Căutare

Doua TIR-uri au luat foc dupa ce s-au ciocnit frontal pe DN6. O persoana a murit carbonizata

Accident grav pe DN6 intre Drobeta Turnu Severin si Strehaia. Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, rezultand o explozie extrem de puternica in urma careia o persoana a murit carbonizata. Autotrenurile au ars complet. O alta persoana grav ranita primeste ingrijiri in momentul de fata. Circulatia rutiera este blocata pe ambele sensuri.

Potrivit primelor informatii de la fata locului, TIR-urile circulau din sens opus si s-au lovit frontal, dupa ce unul dintre autovehicule a patruns pe contrasens.

Ramona Nistor, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, a declarat ca unul dintre cele doua TIR-uri care s-au ciocnit frontal era incarcat cu butoaie cu uleiuri.



Potrivit aceleiasi surse, imediat dupa producerea accidentului zona a fost izolata pe o raza de o suta de metri inainte si dupa locul unde se manifesta incendiul, fiind necesara intreruperea circulatiei feroviare, in conditiile in care linia ferata este situata in apropierea soselei.

Incendiul este deosebit de puternic, existand pericolul sa se extinda la padurea din apropierea DN 6. Totodata, focul a afectat si liniile electrice de la calea ferata aflata in apropierea drumului.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Ambulantei, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta si politisti.

Accidentul a avut loc in apropierea localitatii Ghelmegioaia, din judetul Mehedinti.

Accidentul a avut loc in jurul orei 16.15, cand doua TIR-uri care circulau din sens opus s-au lovit frontal, dupa ce unul dintre autovehicule a patruns pe contrasens.


ANOFM: Peste 13.000 de locuri de munca vacante in intreaga tara... CNPC, verificata de Corpul de control al ministrului Muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x