Antena Căutare

Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN 13

Circulatia rutiera pe DN 13, intre Rupea si Brasov, a fost blocata, ieri dupa-amiaza, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar o autoutilitara de marfa al carei sofer nu a pastrat distanta regulamentara a intrat in spatele uneia dintre masinile de mare tonaj, doi dintre soferi fiind incarcerati.

Potrivit lui Claudiu Tamarjan, seful Politiei Rutiere Brasov, accidentul s-a petrecut, ieri, in jurul orei 16.40, la kilometrul 46 al drumului national 13, iar la ora 17.30, un echipaj de descarcerare a ajuns la fata locului pentru a-i scoate pe doi dintre soferii masinilor implicate in accident, ramasi incarcerati.

Tamarjan a spus ca, din primele date, a reiesit ca accidentul s-a petrecut din cauza ca soferul unui TIR care circula dinspre Mures spre Rupea a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un alt TIR care circula regulamentar.

In urma impactului, o dubita care transporta marfa, aflata in spatele TIR-ului care circula regulamentar, al carei sofer nu a pastrat distanta regulamentara, a intrat in spatele autovehiculului de tonaj greu, a spus seful Politiei Rutiere Brasov.

Doi dintre soferii masinilor implicate in accident au ramas incarcerati, insa, din primele date, a reiesit ca ar fi in afara oricarui pericol.

La ora 17.30, traficul pe DN 13 era complet blocat, urmand ca dupa primele cercetari la fata locului circulatia sa fie reluata pe un singur fir. Ca urmare, traficul rutier a fost deviat pe DJ 104.

Sursa: jurnalul.ro

Accident mortal la Iasi: O femeie a fost strivita de o betoniera pe trecere... Un taximetrist din Oradea si-a amenintat clientii cu moartea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x