Antena Căutare

Drama fetiței din Galați continuă! Bătută de mamă și aruncată în frig să înghețe, a primit o nouă lovitură din partea familiei. Unde a ajuns copila?

Protecţia Copilului a început formalităţile pentru decăderea din drepturile părinteşti ale mamei care și-a bătut copila de șapte ani și a alungat-o din casă, în frig. Unde este acum fetița?

Drama fetiței din Galați continuă! Bătută de mamă și aruncată în frig să înghețe, a primit o nouă lovitură din partea familiei. Unde a ajuns copila? Galerie
Drama fetiței din Galați continuă! Bătută de mamă și aruncată în frig să înghețe, a primit o nouă lovitură din partea familiei

Fetiţa de șapte ani din Galaţi, maltratată de mamă şi alungată în frig în toiul nopţii, a ajuns în grija unui asistent maternal. Protecţia Copilului a început formalităţile pentru decăderea din drepturile părinteşti ale mamei.

În toată această perioadă, nimeni din familia lărgită nu sa arătat interesat de soarta copilei. Anchetele sociale nu au găsit nicio rudă care să prezinte garanții de creștere și educație a minorei.

Astfel, Protecţia Copilului a decis plasarea ei la un asistent maternal profesionist.

Autoritățile s-au sesizat după ce imaginile cumplite ale abuzului au fost postate pe Facebook, de un vecin îngrijorat. Bărbatul a intrat în curtea familiei, unde a găsit-o pe fetița de șapte ani ascunsă în curtea casei, înghețată de frig, în timp ce mama ei era într-o stare avansată de ebrietate.

Imaginile cutremurătoare se pot vedea aici: Bătută, dezbrăcată și aruncată în frig de propria mamă! Strigătele copilei au fost auzite de vecini: „Nu! Nu vreau cu mama!”

Bărbatul care filmează scenele de groază a auzit strigătele copilei în vârstă de şapte ani în toiul nopţii. Omul a mers să vadă ce se întâmplă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A găsit-o pe fetiţă ascunsă în grădină, de teama mamei sale şi a iubitului ei, ambii într-o stare avansată de ebrietate. Urmează momente disperate, care nu pot fi redate. Fetiţa căuta salvare, nu voia să se întoarcă acasă. Salvatorul ei a sunat la 112, iar poliţia a transmis că a găsit-o pe fată în curte. Speriată şi vizibil marcată.

Mama Cristinei Țopescu, mesaj sfâșietor pentru fiica ei! Ce i-a scris pe o coroană de flori. „Iubirea vieții mele”... Gripa aviară este din nou în România! 19 mii de păsări au fost eutanasiate, dar ouăle au ajuns deja în comerț. Anunțul a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x