Antena Căutare

Dramă în zi de sărbătoare! Un tânăr de 18 ani s-a împuşcat, din greşeală, cu arma de vânătoare

Un tânăr de 18 ani din judeţul Suceava a murit după ce s-a împuşcat, din greşeală, cu arma de vânătoare. Băiatul era la branconaj împreună cu doi prieteni, când au fost surprinşi de pădurar.

Un tânăr de 18 ani din judeţul Suceava a murit după ce s-a împuşcat, din greşeală, cu arma de vânătoare. Băiatul era la braconaj împreună cu doi prieteni, când au fost surprinşi de pădurar.

Când se pregăteau să intre în pădure, cei trei ar fi dat nas în nas cu pădurarul. S-au speriat, iar Nicu, aşa cum îi spunea familia, a încercat să-i dea puşca celui din spate, ca să o ascundă sub banchetă. Numai că i-ar fi dat-o cu ţeava îndreptată spre cap, iar, în clipa în care a fost apucată de tovarăşul său, arma s-a descărcat şi glonţul l-a nimerit în gât pe tânărul de 18 ani.

Incidentul s-a petrecut în zi mare, chiar de Soborul Maicii Domnului.

Medicii de pe Ambulanţă, chemaţi de urgenţă, au încercat să-l resusciteze pe tânărul rănit, însă fără succes. Ei au fost nevoiţi să constate decesul. Nicu tocmai împlinise 18 ani în urmă cu 2 săptămâni.

Mare grijă dacă porniți la drum! Cod galben de ceaţă şi polei în opt judeţe... În 2017, românii au dat cei mai mulţi bani pe mâncare. Care este cel mai consumat aliment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x