Antena Căutare

Dramă nemărginită pentru o fetiță din județul Olt! La 3 anișori a fost diagnosticată cu leucemie și gripă, iar acum se află în moarte clinică. Ce șanse îi dau medicii

Dramă de nedescris într-o familie din Olt. În doar câteva zile, părinții fetiței au primit două vești șocante, iar acum fetița se află în moarte clinică.

Familia Voinea cere dreptate pentru puiul ei! ,,Mergeți cu ea la Fundeni pentru că are leucemie'' După ce au primit vestea îngrozitoare că fetița lor de 3 ani are leucemie, părinții au fost plimbați în 6 spitale din țară, de unde Maria a contactat virusul gripal care a pus-o la pământ. În prezent, fetița se află în stare extrem de gravă, fiind intubată și ventilată mecanic.

Dramă fără margini în Olt! O fetiță de 3 anișori diagnosticată cu leucemie a fost plimbată la 6 spitale din țară contactând gripă!

Dramă de nedescris într-o familie din Olt. În doar câteva zile, părinții fetiței au primit două vești șocante, iar acum fetița se află în moarte clinică.
Nenorocirea s-a abătut asupra familiei Voinea pe 18 ianuarie, atunci când fetiței i-a apărut o erupție pe piele, conform digi24.

Părinții fetiței, speriați, au dus-o pe micuță la Spitalul Județean, dar acolo au fost trimiși la Slatina pentru a fi consultată de un medic dermatolog.

Pentru că nu a dat rezultate, mama fetiței i-a făcut analize la o clinică privată, unde a aflat că hemograma micuței prezenta rezultate dramatice.

În urma recomandării doctorului, femeia s-a prezentat pe holurile spitalului Marie Curie din București, unde a primit vestea care avea să le dea viața peste cap: ,,Mergeți cu ea la Fundeni pentru că are leucemie''. Diagnosticul a fost pus însă, după 8 ore de așteptat pe holurile spitalului, unde erau extrem de mulți copii bolnavi/răciți.

Ajunși la spitalul Fundeni, medicii nu au putut să o internezeze pentru că nu exista un bilet de trimitere pe numele micuței.

Întorși în Craiova, micuța a dat semne grave de gripă și nu au mai apucat să se întoarcă la București.

După ce a fost internată de urgență la un spital din județ, la 4 zile, copila a fost internată de urgență în spitalul din Slatina, iar pe 28 ianuarie a fost dusă la Spitalul de Boli Infecțioase din Olt, în agonie.

În prezent, fetița se află în stare extrem de gravă în clinica de Terapie Intensivă, fiind intubată și ventilată mecanic.

Părinții Mariei sunt distruși și acuză medicii de la Spitalul Marie Curie pentru gripa fetiței care a pus-o la pământ. Femeia povestește cum a fost pusă să aștepte 8 ore pe holurile pline de copii răciți. Maria, o fetiță extrem de prietenoasă, a socializat cu ei, gest care cel mai probabil i-a fost fatal în contactarea gripei.
Autoritățile au deschis o anchetă pentru a aflat ce s-a întâmplat în cele 8 ore de așteptare pentru rezultatele investigațiilor.

Sursă:digi24

Bărbatul care a anunţat că a amplasat bombe pe Aeroportul Otopeni a fost arestat. Explicațiile omului sunt demne de film... Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează și când vor fi acordate pe legea nouă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x