Căutare Live

Dramă. Tânăra, care a aflat că are cancer chiar în ziua în care a născut, a murit! Un mesaj cutremurător a apărut pe Facebook

Cristina Manea, tânăra mamă de 23 de ani, din Piteşti, diagnosticată de medici cu o formă rară de cancer, a murit la o clinică din Turcia. Anunţul a fost făcut miercuri seară de rudele tinerei. Ziua în care fetiţa lor a venit pe lume a fost pentru Adrian, soţul Cristinei Manea, o zi pe care cu siguranţă nu o va uita niciodată.

Cristina Manea a aflat în ziua în care a devenit mamă că suferă de o formă rară de cancer. De atunci a început chinul şi toată lumea spera să îşi revină. Potrivit cancan.ro, tânăra a murit miercuri, într-un spital din Turcia. Înainte ca soţia lui să piardă lupta cu boala, Adrian Manea şi-a tatuat chipul frumoasei tinere pe antebraţ.

„♡ M-ai făcut să te iubesc într-o lună... în mai puţin de 2 luni te-am cerut de soţie, iar tu mi-ai răspuns cu cel mai hotarat "DA"... după câteva luni am fcut nunta si mi-ai daruit-o pe Amelie... ♡ Îţi promit că nimic nu ne va putea despărţi!! ♡ Azi e ziua ta, sufletul meu... ♡ Şi îţi jur că te voi iubi mereu!!! ☆ De acum eşti prezentă si pe antebraţul meu ☆ ♡ "Acele tale" îmi fac tattoo sub piele... ♡ Să-mi trăieşti 1000 de ani, stăpâna inimii mele!", a scris Adrian Manea, în dreptul imaginii cu tatuajul.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Mark Zuckerberg a anunțat că va schimba modul în care vor fi atașate postările. Ne vrea și mai apropiați...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri