Dramă. Tânăra, care a aflat că are cancer chiar în ziua în care a născut, a murit! Un mesaj cutremurător a apărut pe Facebook

Cristina Manea, tânăra mamă de 23 de ani, din Piteşti, diagnosticată de medici cu o formă rară de cancer, a murit la o clinică din Turcia. Anunţul a fost făcut miercuri seară de rudele tinerei. Ziua în care fetiţa lor a venit pe lume a fost pentru Adrian, soţul Cristinei Manea, o zi pe care cu siguranţă nu o va uita niciodată.

Cristina Manea a aflat în ziua în care a devenit mamă că suferă de o formă rară de cancer. De atunci a început chinul şi toată lumea spera să îşi revină. Potrivit cancan.ro, tânăra a murit miercuri, într-un spital din Turcia. Înainte ca soţia lui să piardă lupta cu boala, Adrian Manea şi-a tatuat chipul frumoasei tinere pe antebraţ.

„♡ M-ai făcut să te iubesc într-o lună... în mai puţin de 2 luni te-am cerut de soţie, iar tu mi-ai răspuns cu cel mai hotarat "DA"... după câteva luni am fcut nunta si mi-ai daruit-o pe Amelie... ♡ Îţi promit că nimic nu ne va putea despărţi!! ♡ Azi e ziua ta, sufletul meu... ♡ Şi îţi jur că te voi iubi mereu!!! ☆ De acum eşti prezentă si pe antebraţul meu ☆ ♡ "Acele tale" îmi fac tattoo sub piele... ♡ Să-mi trăieşti 1000 de ani, stăpâna inimii mele!", a scris Adrian Manea, în dreptul imaginii cu tatuajul.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri