Antena Căutare

Drama unui bunic. „Aș fi vrut să mor eu de zece ori, dar să rămână ea!”

Avea 18 ani şi venise în Bucureşti cu geanta plină cu schiţe şi cu vise. Ioana, o olimpică din Mizil, se pregătea să devină arhitect.

Avea 18 ani şi venise în Bucureşti cu geanta plină cu schiţe şi cu vise. Ioana, o olimpică din Mizil, se pregătea să devină arhitect.

Pe 30 octombrie, s-a oprit la Colectiv. A fost decizia care i-a schimbat destinul. Ioana n-a mai trăit decât 17 zile. A intrat în comă şi s-a stins cu mama lângă ea. Medic chirurg, mama n-a putut să-şi salveze copilul. Ioana a fost o minune de fată. A fost fata de zece a unui colegiu din Mizil. Şi al 56-lea nume pe lista neagră de la Colectiv.

Nenorocirea care s-a abătut asupra familie e imposibil de descris și dacă am încerca s-o facem am împieta, probabil, memoria îngerului stins în această dimineață, iar vorbele pline de durere ale bunicului Ioanei sunt mărturia tragediei care s-a petrecut într-o noapte de octombrie, în București.

Românii care nu vor respecta normele UE pot rămâne fără permis de conducere... Pământul s-a zguduit azi noapte! Un cutremur cu magnitudinea de 2, 9 s-a produs în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x