Antena Căutare

Puşi Dinulescu va fi înmormântat sâmbătă la Cimitirul Bellu, după ce a suferit un infarct, miercuri seară

Dramaturgul şi regizorul Puşi Dinulescu a murit miercuri seara, la vârsta de 76 de ani și va fi înmormântat sâmbătă la ora 14:00 pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu Ortodox din Bucureşti.

Dramaturgul şi regizorul Puşi Dinulescu a murit miercuri seara, la vârsta de 76 de ani și va fi înmormântat sâmbătă la ora 14:00 pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu Ortodox din Bucureşti.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului va fi depus, vineri, 2 august, ora 14:00 la Biserica Boteanu din Bucureşti.

Acesta a încetat din viață, miercuri seara, la vârsta de 76 de ani, la Spitalul Urgenţă Floreasca din Bucureşti, în urma unui infarct.

După numele real, Dumitru Dinulescu, regizorul care era membru al Uniunii Scriitorilor din România s-a născut pe 27 august 1942, în București.

A fost redactor, apoi regizor la Televiziunea Română, asistent de regie la Studioul Cinematografic Bucureşti din Buftea, redactor la Radio București. Iar în 2018, a primit premiul Opera Omnia din partea Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Bucureşti - Dramaturgie.

De-a lungul carierei, a scris şase piese de teatru, care au fost reunite apoi în volumul "Teatru"

Cazul Caracal - DIICOT: Intervenim la domiciliul inculpatului în baza unui nou mandat de percheziţie. Vom efectua o cerc... Inspecţia Judiciară verifică modul în care procurorii de la DIICOT Craiova au instrumentat dispariţia celor două adolesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x