Antena Căutare

Drogul care face ravagii printre români. Ce este ”Zombie”, praful consumat de tinerii găsiți prăbuşiţi pe stradă

Drogul ”Zombie” a ajuns în atenția Avocatului Poporului. Instituția s-a sesizat din oficiu referitor la situaţia a numeroşi tineri surprinşi prăbuşiţi pe străzile mai multor orașe sub influenţa putericului drog.

Drogul ”Zombie” a ajuns în atenția Avocatului Poporului. Instituția s-a sesizat din oficiu referitor la situaţia a numeroşi tineri surprinşi prăbuşiţi pe străzile mai multor orașe sub influenţa putericului drog.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu referitor la situaţia a numeroşi tineri surprinşi prăbuşiţi pe străzile mai multor orașe sub influenţa drogului “Zombie”, scrie alba24.ro. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor.

Imaginile surprinse cu mai mulţi tineri care par a fi sub influenţa drogurilor şi care zac prăbuşiţi pe trotuare şi prin parcuri, tineri despre care presa relatează că au ajuns, în cele din urmă, în stare gravă, la spital, au făcut înconjurul internetului.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu referitor la situaţia a numeroşi tineri surprinşi prăbuşiţi pe străzile oraşului Câmpia Turzii, judeţul Cluj, sub influenţa drogului „Zombie”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de instituţie.

Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor.

Conform sursei citate, mass-media a prezentat, în 19 septembrie, o situaţie alarmantă existentă în oraşul Câmpia Turzii, unde a pătruns în rândul tinerilor un drog de mare risc, denumit „Zombie”. Imaginile surprinse arată mai mulţi tineri care par a fi sub influenţa drogurilor şi care zac prăbuşiţi pe trotuare şi prin parcurile localităţii, tineri despre care presa a relatat că au ajuns, în cele din urmă, în stare gravă, la spital. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au declanşat o anchetă cu privire la această situaţie.

Din primele rezultate, se pare că a rezultat că tinerii ar fi consumat un drog nou introdus pe piaţa consumatorilor de droguri din România, extrem de periculos, denumit sugestiv „Zombie”, transmite news.ro.

E jale în multe școli din România. Noul an şcolar a început cu o invazie de păduchi!... Lovitură CRUNTĂ pentru PENSIONARI! Noua LEGE a PENSIILOR îi scoate în stradă! De ce sunt nemulțumiți oamenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x